...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • ADA ++, system wspierający piekarnie

    ADA ++, system wspierający piekarnie 0

    Współczesne piekarnictwo od lat odchodzi od ręcznych metod planowania i zarządzania produkcją. Chcąc zwiększyć konkurencyjność, niezbędne są nowoczesne systemy informatyczne wspomagające zarządzanie, wyrób, przechowywanie oraz zbyt produktów.

    więcej
  • Ciasto francuskie i półfrancuskie

    Ciasto francuskie i półfrancuskie 0

    Lektura dla wszystkich, którzy chcą nauczyć się przygotowywania wszystkich rodzajów ciast. Omawiamy surowce, metody produkcji, skupimy się też na tym, co zrobić, aby wypieki zawsze się udawały. Uzupełnieniem teorii są tutoriale pokazujące etapy przygotowania poszczególnych ciast.

    więcej
  • Wielkie otwarcie Domu Czekolady Lindt

    Wielkie otwarcie Domu Czekolady Lindt 0

    Po trzech latach intensywnych prac, producent czekolady Lindt & Sprüngli AG, otworzył dla zwiedzających pięciokondygnacyjne centrum z mierzącą ponad 9 metrów fontanną czekolady.

    więcej
  • Patryk Szczepański ambasadorem akcji Chefs for Change

    Patryk Szczepański ambasadorem akcji Chefs for Change 0

    Chefs for change to kolejny projekt kampanii Roślinniejemy. Cukiernicy, kucharze i inni propagatorzy kuchni roślinnej dołączają do wspólnego głosu, który ma przekonać, że zwrot ku produktom wegańskim oznacza zmianę na lepsze. Patryk Szczepański deklaruje, że również w cukiernictwie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe